Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
dm-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Fotoknjige za bebe

Zabilježite trenutke svoje bebe, dokumentirajte razvoj svog djeteta i sačuvajte ih za potomstvo uz prekrasnu fotoknjigu za bebe koja služi i kao kreativni dnevnik za bebe. Bebe rastu u tako brzo, ali CEWE FOTOKNJIGA osigurava da se uvijek sjećamo ovog posebnog perioda.

Od trudnoće i prvih dana do čarobne prve godine, možete jednostavno izraditi svoju fotoknjigu bebe koja će sačuvati sve posebne trenutke. Napravite svoju fotoknjigu za bebu, koju ćete sa zadovoljstvom listati desetljećima.

Kreiraj

Fotonjiga za bebe dar je za cijelu obitelj

Mogućnosti su beskrajne kada je riječ o izradi fotoknjige za bebe. Slikovnica? Ili radije dječji dnevnik pun tekstualnih priča? Evo tri stvari koje možete učiniti kako biste svoju jedinstvenu knjigu za bebu učinili još posebnijom.

Igra s foto papirima

Možete birati između šest vrsta papira od kojih svaki daje jedinstvenu atmosferu fotoknjizi. Planirate li dječji dnevnik s puno teksta? Klasični i mat foto papir savršen je izbor za to. Volite li više razmišljati u slikama? Sjajni foto-papir izvrstan je izbor i lako se čisti, što je sjajno rješenje prilagođeno djeci.

Video s QR kodom

Jeste li znali da iskustvo listanja CEWE FOTOKNJIGE možete pojačati i video zapisima? Naš CEWE Fotosvijet program omogućuje vam dodavanje videozapisa u vašu fotoknjigu pomoću QR kodova. Možete ponovno pogledati videozapise u bilo kojem trenutku skeniranjem kodova. To je savršena knjiga koja pamti, jer će i prvi smijeh imati svoj zvuk!

Prilagodljivi broj stranica

Nikad dosta fotografija djece, trudimo se uhvatiti svaki njihov pokret kako bismo kasnije uživali u njima sa širokim osmijehom na licu. Male fotoknjige mogu se proširiti na 98 stranica, dok veće mogu imati 202 stranice. Jer svaki trenutak je bitan!

5 jednostavnih koraka i možete imati svoju fotoknjigu bebe...

Kreiranje fotoknjige o vašem djetetu nikada nije bilo tako jednostavno. Slijedite korake u nastavku i oživite svoju osobnu, jedinstvenu CEWE FOTOKNJIGU vrhunske kvalitete.

1. Preuzmite naš besplatni fotoprogram

Preuzmite naš besplatni, nagrađivani uređivač fotoknjige - CEWE Fotosvijet fotoprogram.

2. Učitajte svoje fotografije

Učitajte svoje fotografije s računala, telefona ili CEWE myPhotos servera.

3. Odaberite format i stil knjige

Pregledajte našu cjelokupnu ponudu fotoknjiga i odaberite savršen format.

4. Dizajn i prilagodba

Možete prilagoditi rješenja kako biste svojoj fotoknjizi dodali osobni pečat.

5. Samo ga morate preuzeti

Vašu novu fotoknjigu tiskat ćemo u našem posebnom laboratoriju i dostaviti na vaša vrata kako biste u njoj mogli uživati ​​cijeli život.

Sjajna ideja za poklon za okrugle rođendane

Naše fotoknjige možete naručiti u različitim formatima, od džepnih do XXL knjiga s fotografijama za bebe, a nakon što ju kreirate, jednostavno možete naručiti dodatne primjerke u različitim formatima.

Vaša fotoknjiga za bebe bit će savršen poklon za bake i djedove ili kumove, ili kao uspomena na krštenje. Vaše bi odraslo dijete sigurno bilo sretno kad bi u fotoknjizi vidjelo uspomene iz svog djetinjstva. Posebno maštovit, unikatan i trajan poklon za okrugle rođendane.

Kreiraj

Pitanja koja možete imati o fotografijama beba

Postoji mnogo načina da svoju fotoknjigu za bebu učinite posebnom. Odaberite iz niza isječaka i dodajte svoj tekst na naslovnu ili unutarnju stranicu koju ste izradili. Na naslovnicu možete dodati zlatne ili srebrne sjajne efekte za postizanje dodatnog efekta. Postoji mnogo opcija za stvaranje doista jedinstvenog i personaliziranog albuma za bebe.

Možete birati između nekoliko formata fotoknjiga , ali mi preporučujemo našu najpopularniju knjigu; Velika. Formati gotovo A4 dimenzija, uredno staje na policu za pohranu i nudi mnoštvo stranica za sve one posebne fotografije beba. Kompaktna panorama CEWE FOTOKNJIGA također je idealna za bake i djedove i bliske rođake. A uz pomoć softvera CEWE Fotosvijet svoj postojeći plan možete jednostavno pretvoriti u manji ili veći format.

Većina ljudi koristi kronološki redoslijed od trudnoće do djetetova prvog rođendana ili se pomoću fotoknjige osvrću na vašu prvu zajedničku godinu kao rastuće obitelji, ali izbor je u potpunosti na vama.

Raspored fotografija je jednostavan, jer postoji mnogo unaprijed dizajniranih predložaka koji olakšavaju planiranje. Možete promijeniti pozadinu, formate fotografija i izgled svake stranice kako želite. Predlošci su odlična polazna točka.

Format odabrane CEWE FOTOKNJIGE određuje maksimalan broj stranica koje se mogu dodati. Ako želite vidjeti što više fotografija u albumu, preporučamo, primjerice, naše velike i XXL fotoknjige jer ih možete pretvoriti u do 202 stranice. Manje fotoknjige mogu imati do 98 stranica, pa koji god format odaberete, bit će dovoljno mjesta za uspomene.

Fotografiranje novorođenčadi i beba kod kuće - kreativni savjeti

Dolazak djeteta potiče članove obitelji na fotografiranje. Svaka sekunda uložena u fotografiranje beba jedinstvena je uspomena na neponovljivi trenutak. Isprobajte naše trikove za snimanje najboljih mogućih fotografija kod kuće.

Tražite kontraste

Crno-bijela fotografija je vječni klasik i izuzetno elegantna. Može magično istaknuti tonove, karakteristike i emocije. Potražite kontraste za jak efekt. Tamna pozadina uokviruje svijetlu kožu i tekstil. To se može učiniti na dva načina: odaberite crno-bijelu opciju na svom uređaju ili upotrijebite program za uređivanje da sliku naknadno pretvorite u crno-bijelu. Naš ekstra mat fotopapir posebno je savršen za crno-bijele fotografije, tako da možete kombinirati to dvoje za luksuzni efekt.

Obratite pažnju na detalje

Kompozicija se odnosi na raspored elemenata. Detalji su važni jer s njima lako možemo usmjeriti pozornost. Ovjekovječite malena stopala i malene prstiće vašeg djeteta, ali dizajnirajte okolinu na način da ne odvlači pažnju od subjekta. Postavite svoj telefon na portretni način rada tako da samo područje na slici koje želite naglasiti bude oštro. Zahvaljujući našim kvalitetnim bojama i papirima, kao i posebnoj tehnici tiska, stranice foto knjige vjerno reproduciraju predivnu stvarnost.

Postizanje umjetničkog efekta svjetlima

Svjetlost određuje kvalitetu, ugođaj i izgled slike. Dobro je fotografirati uz prozor, ali izbjegavajte direktnu svjetlost, tj. direktnu sunčevu svjetlost, nije dobra za bebe. Zasjenite s bijelom tkaninom. Izbjegavajte ugrađene bljeskalice mobitela i fotoaparata jer ćete dobiti neželjeno svjetlo, a i ne preporučuje se bljeskanje direktno na bebe. Vjerujte prirodnom svjetlu i eksperimentirajte! Fotografija s pozadinskim osvjetljenjem također daje posebne rezultate.

Više tema o CEWE FOTOKNJIZI...

Fotonjiga s putovanja

Zabilježite uzbuđenje svojih cjeloživotnih putovanja u CEWE FOTOKNJIGU. Knjiga će garantirano biti zvijezda druženja s prijateljima, ispričajte priče, pokažite gdje ste bili!

Fotoknjiga s putovanja

Užitak je biti nostalgičan nad ljetnim uspomenama, primjerice, tijekom zimske sezone. Često smo ispunjeni tim sjećanjima. Unesite boju u svakodnevicu, učinite ljeto opipljivim!