Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
dm-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Načini slanja

Šaljemo putem ovih sposobnih partnera.

Mnoge naše fotoproizvode možete zatražiti s isporukom u trgovine i preuzeti u poslovnici. Poslovnicu koja vam je najbliža možete pronaći pomoću Tražilice prodavaonica. Traženje prodavaonice. Prilikom naručivanja, nakon prijave / registracije, možete jednostavno odabrati trgovinu u kojoj možete preuzeti foto proizvod pomoću funkcije pretraživanja trgovine. Pronađite i odaberite najbližu trgovinu prema poštanskom broju ili nazivu mjesta!

Izuzeci su samo proizvodi koji se zbog svoje veličine ne mogu pohraniti u trgovini. To se može dogoditi npr. u slučaju većih zidnih dekoracija. Moguće načine isporuke možete pronaći u cjeniku . Ovdje možete odabrati želite li preuzimanje u trgovini ili dostavu na kućnu adresu.

Narudžbe se u trgovinama čuvaju tri mjeseca. Da biste mogli preuzeti svoju narudžbu u trgovini, trebate isprintati potvrdu narudžbe i ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu. Ako osoba koju ovlastite ide podići vaš paket, toj osobi će trebati odgovarajuće pisano ovlaštenje. Ako odaberete ovaj način dostave, svoju narudžbu možete povoljno platiti na blagajni trgovine.

Zašto CEWE?

Najpopularnija fotousluga u Europi
100% jamstvo zadovoljstva
Kontakt korisničke podrške

Stojimo vam na raspolaganju! Nazovite nas!

Kontakt korisničke podrške: 01/344 5401, od ponedjeljka do nedjelje: 8:00 do 17:00