Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
dm-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Fotoknjiga s putovanja

Obogaćeni smo nezaboravnim iskustvima na odmorima i putovanjima. Ponovno proživite romantični posjet gradu ili obiteljski odmor uz fotoknjigu s odmora. Knjiga koja pomaže zapamtiti, prizvati u sjećanje osmijeh bez oblaka, sretne trenutke i pustolovna otkrića.

Gdje god u svijetu bili, uspomene na odmor ostat će s vama zauvijek zahvaljujući CEWE FOTOKNJIZI.

Kreiraj

Prikažite najbolje trenutke svog odmora sa stilom u fotoknjizi.

Izrađujete li prvi put fotoknjigu? Ne brinite, uređivanje CEWE FOTOKNJIGA je mačji kašalj. Uživat ćete u svakom trenutku! Tu su i predlošci grupirani po temama, koje možete prilagoditi svojim željama. Svaki detalj možete personalizirati, čineći knjigu jedinstvenom i posebnom poput vašeg putovanja. Evo tri savjeta koji će vam pomoći da svoje trenutke s putovanja prikažete sa stilom.

Posebni oblici i veličine

Format fotoknjige možete prilagoditi namjeni. Želite li da uvijek bude uz vas i da stane u vašu torbu? Odaberite, primjerice, kvadratni ili kompaktni panoramski format. Jesu li detalji i vizualni elementi važni? XL i XXL formati garantirano će vas šarmirati.

Glavna uloga je panoramska fotografija

Bi li vas usrećilo kada bi vaši voljeni listali vašu fotoknjigu? Biste li bili zadovoljni da se krajolik koji ste vidjeli predstavi u cijelosti u fotoknjizi? U tom slučaju iskoristite panoramske fotografije! Odaberite mat, ekstra mat ili sjajni foto papir za ravni uvez. Svidjet će vam se krajnji rezultat!

Video u fotoknjizi? Wow!

Istina je: možete obojiti svoje stranice video zapisima napravljenim na odmoru! Učitajte svoje fotografije u CEWE Fotosvijet program, zatim kliknite na generiranje QR koda. Možete postaviti kodove bilo gdje u knjizi. Skenirajte ih svojim uređajem i video će krenuti!

Uzbudljivi dnevnik putovanja: priče o danima putovanja

Jeste li ikada razmišljali ne samo fotografirati trenutke svog putovanja, već i zapisivati ​​doživljaje? Zabilježite svoje osjećaje, otkrića i avanture riječima - one mogu biti izvrsni dodaci vašim fotografijama. Dnevnik putovanja sa slikama bit će pravo blago dugi niz godina i desetljeća. Čak možemo tražiti od djece da ispričaju i opišu u čemu su najviše uživali na odmoru. Uz pomoć riječi možemo se prisjetiti atmosfere mjesta, susreta s ljudima, zanimljivih priča, ali i fascinantnih detalja lokalnih kultura. Svoja razmišljanja i promišljanja možemo unijeti i u CEWE FOTOKNJIGU, da ostanu za potomke.

Zahvaljujući CEWE mobilnoj aplikaciji svoju fotoknjigu možete kreirati paralelno s danima putovanja kako biste svoja novostečena iskustva odmah mogli staviti na papir.

Izradite svoju fotoknjigu u samo 5 jednostavnih koraka...

Slijedite korake u nastavku kako biste izradili svoju fotoknjigu fotografija s putovanja profesionalne kvalitete i izgleda.

1. Preuzmite naš besplatni fotoprogram

Preuzmite naš besplatni, nagrađivani uređivač fotoknjige - CEWE Fotosvijet fotoprogram.

2. Učitajte svoje fotografije

Učitajte svoje fotografije s računala, telefona ili CEWE myPhotos servera.

3. Odaberite format i stil knjige

Pregledajte našu cjelokupnu ponudu fotoknjiga i odaberite savršen format.

4. Dizajn i prilagodba

Možete prilagoditi rješenja kako biste svojoj fotoknjizi dodali osobni pečat.

5. Samo ga morate preuzeti

Izradit ćemo vašu fotoknjigu i dostaviti je direktno na željenu adresu.

Nema vremenskog ograničenja: možete se vratiti na uređivanje u bilo kojem trenutku

Otkrivanje našeg fantastičnog softvera, CEWE Fotosvijet programa, pravi je doživljaj: pun je pametnih funkcija pomoću kojih možete jednostavno izraditi vlastitu fotoknjigu. Čeka vas sve veća kolekcija clip-artova, pozadina i dizajn-predložaka. Raspon mogućnosti je beskrajan, zajamčeno je da nećete naići na knjigu poput vaše.

Preuzmite Fotoprogram

Kreativne ideje za modernu, trendi fotoknjigu

Učinite korak dalje od tradicionalnih blagdanskih slika, pokušajte umjesto toga uhvatiti realne trenutke. Inspirirajte se našim idejama.

Situacije pune života iz nove perspektive

Od brčkanja u bazenu do ronjenja u moru, mnogi od najboljih trenutaka ljetnog putovanja događaju se u vodi. Nabavite vodootpornu torbicu za mobitel, sami pažljivo zaronite u vodu i potražite situacije pune akcije. Skače li član vaše obitelji? Izvrsna prilika, poigrajte se bojama i oblicima za stvaranje uzbudljivih slika.

Usredotočite se na detalje

Kada fotografirate na putovanju, gledajte dalje od znamenitosti i plaža. Kamo god u svijetu otišli, pronađite sitne detalje koji mjesto čine jedinstvenim. Na primjer, prekrasne pločice, šareno voće, živopisno cvijeće ili kontrastni krajolici. Uzorak pločica ili raspadajući zid mogu biti izvrsna pozadina za vašu fotoknjigu.

Pripovijedanje od početka do kraja

Vaš odmor počinje čim zatvorite vrata svog apartmana. Zašto čekati do plaže za fotografiranje? Fotografirajte u zračnoj luci, na putu, na putu do hotela i dokumentirajte cijeli odmor kako biste kompletnu priču stavili u svoju fotoknjigu. Bit će zadovoljstvo prisjećati se i najsitnijih detalja godinama kasnije!

Dnevnik putovanja: 3 korisna savjeta za dugotrajna sjećanja

  1. Već tijekom putovanja zapišite svoja novostečena iskustva ili u bilježnicu ili u CEWE mobilnu aplikaciju. Jeste li znali? Svoju fotoknjigu možete početi uređivati ​​u mobilnoj aplikaciji čak i dok ste na putovanju.

  2. Blago je na sigurnom: svoje fotografije možete u svakom trenutku besplatno prenijeti na CEWE myPhotos, tako da ne morate brinuti da će vam se telefon razbiti ili uspomene nestati zajedno s njim.

  3. Tijekom putovanja možete snimiti tematske serije fotografija. Na primjer, možete se slikati u istom okruženju na svakoj lokaciji ili snimiti svu hranu koju ste usput probali.

Savršene fotografije možete snimiti i mobitelom

Idete na odmor bez fotoaparata? Nije problem sve dok je vaš pametni telefon u vašem džepu. Ako svoj telefon planirate koristiti kao kameru na putovanju, slijedite ove savjete kako biste maksimalno iskoristili svoj telefon.

Pregledajte opcije postavki

Upoznajte značajke kamere na svom telefonu. Učinite to prije svog odmora kako ne biste propustili nijedan trenutak koji želite uhvatiti. Od bljeskalice preko filtera za fotografije do HDR značajki, vaš telefon je vjerojatno sposoban za mnogo više nego što mislite! Ulaskom u "pro" funkciju možete sami postaviti željene vrijednosti kao na fotoaparatu.

Panoramske fotografije u plavom satu

I iPhone i Android modeli nude mogućnost snimanja panoramskih fotografija, a posebni krajolici i obale savršena su prilika da isprobate ovu značajku. Ove će slike biti čarobne na duplim stranicama fotoknjige koja se otvara ravno na uvezu ili čak kao naslovna slika. Nevjerojatno je fotografirati tijekom plavog sata nakon zalaska sunca!

Ključ: horizontalni horizont

Uronite u lokalne priče, zaboravite na dobro poznate atrakcije i snimite fotografije koje će vam pomoći da svoje najmilije pozovete kući u svijet priče. Uključite mrežu trećina, s glavnim subjektima duž linija ili na raskrižjima. Linija horizonta je dobra ako je vodoravna.

Više tema o CEWE FOTOKNJIZI...

Fotonjiga s putovanja

Zabilježite uzbuđenje svojih cjeloživotnih putovanja u CEWE FOTOKNJIGU. Knjiga će garantirano biti zvijezda druženja s prijateljima, ispričajte priče, pokažite gdje ste bili!