Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
dm-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
CEWE FOTOKNJIGA leži na stolu. Naslovnica prikazuje fotografiju blogerice Youdiful sa svojim dečkom Lukasom, ukrašena vlastito dizajniranim clip-artom s riječima "you and me" i datumom.

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

Rukom pisana pisma za puno ljubavi.

Blogerica Youdiful napravila je svoju CEWE FOTOKNJIGU za svog prijatelja i posebno dizajnirane clip-artove za njega. Oni su također dostupni za preuzimanje.

od Judith Frietsch

Kako bismo našim najdražima pokazali koliko nam znače, CEWE FOTOKNJIGA savršen je dar. Zato sam za svog prijatelja dizajnirala fotoknjigu nezaboravnih zajedničkih i istaknutih trenutaka.

Na dekici leži CEWE FOTOKNJIGA, a otvara je ženska ruka. Na duploj stranici Youdiful blogerica predstavlja svoje fotografije s dečkom i clip-art s tekstom "together".
U CEWE Fotosvijet programu možete pronaći savršene clip-artove za mnoge teme i iskustva, uključujući i moje.
Kreirajte svoju CEWE FOTOKNJIGU.

Prekrasni fontovi, od kojih sam neke dizajnirala, nude prekrasne mogućnosti dizajna za vašu fotoknjigu koju ste sami uredili. S ovim kreativnim clip-artovima možete organizirati svoju knjigu prema životnim događajima. Možete govoriti o fazama vašeg odnosa s voljenom osobom ili možete jednostavno istaknuti male, lijepe trenutke svog života.

Svi novo dizajnirani clip-artovi od Youdiful.
Samo pogledajte: izrazite svoje najsretnije trenutke s clip-artovima koje sam dizajnirala.

Možete pronaći sve font clip-artove - i naravno mnogo više - u CEWE Fotosvijet programu - ili ih možete preuzeti za nekoliko sekundi.

Preuzmite tekstove izravno.

Istaknuti trenutci

Na dvostrukoj stranici CEWE FOTOKNJIGE nalazi se clip-art, s desne strane možete vidjeti natpis "naš prvi odmor" i dvije slike prvog odmora. S lijeve strane, zajednička fotografija blogerice Judith Frietsch i njezinog prijatelja Lukasa postavljena je na pozadinu preko cijele stranice ukrašenu balonima na vrući zrak.
Posebna uspomena: prekretnice u životu, poput prvog zajedničkog odmora, uhvaćene u CEWE FOTOKNJIZI.

Nezaboravni trenuci poput prvog zajedničkog odmora, zajedničkog useljenja ili prvog poljupca zauzeli su dostojno mjesto u fotoknjizi. Možete pronaći savršene clip-artove za ove događaje kako biste organizirali svoju fotoknjigu. S fotografijom raspoloženja u pozadini nekim stranicama možete dati još više ljubavi, magične moći.

Pomiješajte svoje fotografije s emotikonima.

Slike raspoloženja dodaju prekrasnu boju vašoj fotoknjizi, ali ne odvlače pozornost od pravih "zvijezda" fotoknjige: nas samih. Postoje mnoge web stranice na kojima, za to, možete besplatno koristiti fotografije visoke kvalitete.

Osobno uživam u međunarodnoj foto zajednici Unsplash. Jednostavno upišite ideju za temu (poput "baloni"), raspoloženje (poput "sretan") ili šemu boja (poput "plavo") u tražilicu jedne od ovih web stranica. Zatim pregledavajte prijedloge dok ne pronađete pravi materijal.

Svakodnevne avanture i sretni trenuci

Slika iz bliza jedne od unutarnjih stranica CEWE FOTOKNJIGE. Možete vidjeti tri fotografije blogerice Judith Frietsch sa svojim dečkom Lukasom, kao i clip-art s natpisom "Selfie mode on".
Selfie način rada uključen: Za mene postoji nešto prilično čarobno u ovim slikama.

Često se sjetim svakodnevnih trenutaka – primjerice, u obliku selfija. Svi imamo bezbroj takvih na našim telefonima. Ili smo ih mi napravili zajedno sa svojim najdražima, ili sunam ih oni poslali. Upotpunjeni odgovarajućim clip-artom, možete sakupiti najsmješnije i najljepše slike na nekoliko stranica fotoknjige. Na taj način te slike postaju dio zajedničke povijesti i vrijedne u fotoknjizi.

Personalizirano

Slika iz bliza CEWE FOTOKNJIGE prikazuje jedinstveni i personalizirani hrbat.
Hrbat CEWE FOTOKNJIGE također je moguće prilagoditi.

Naslovnicu sam napravila malo osobnijom na prednjoj i stražnjoj strani te na hrptu. Zato što često koristim svoje i naše fotoknjige kao "knjige za stolić" i zato svaka stranica ima malu izreku ili osobnu posvetu na hrbatu, što fotoknjigu zbilja ističe. Kada je fotoknjiga na polici, hrbat je prvo što vidimo, stoga mu svakako treba posvetiti posebnu pozornost.

Sadrži daljnju poruku

Slika iz bliza stražnje korice CEWE FOTOKNJIGE s unutarnje strane s priloženom omotnicom "Za Lukasa".
Stvorite doista dirljiv trenutak s rukom pisanim pismom koje će biti dio fotoknjige.

Nakon tiskanja, knjigu sam obogatila s još više ljubavi – a to možete učiniti i vi. Na primjer, jednostavno pričvrstite kovertu na unutarnju stranu omota. Napunite kovertu rukom pisanim pismima. Ili dodajte osušene latice cvijeća između stranica kako bi knjiga bila stvarno dražesna i dirljiva na prvi pogled.

Izrazite svoju ljubav na kreativan način - to je ono što CEWE FOTOKNJIGU čini potpuno jedinstvenom.

Zabavite se dizajnirajući i darivajući, Srdačan pozdrav, Judith

**O Judith Frietsch i više inspiracije mogu se pronaći na njezinom blogu youdiful i njezinim Instagram računima youdiful (stil života i interijer) i youdifullettering (natpisi i grafike).

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija