Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
dm-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Na božićno ukrašenom stolu u dnevnoj sobi stoji stolni kalendar s fotografijom zaljubljenog para. Na njoj je fotografija para, a iznad nje natpis "2022 - 12 razloga zašto te volim".

Kreativni savjeti

Romantični stolni kalendar: S puno malih ljubavnih trenutaka

Poklonite voljenoj osobi personalizirani, emotivni stolni kalendar.

Bilo da se radi o sadržajnim razgovorima, zajedničkom smijehu ili njegovom posebnom karakteru: zasigurno možete navesti mnogo razloga zašto volite svog partnera/icu. Dvanaest od ovih razloga može se staviti na mjesečne stranice stolnog kalendara koji ste sami kreirali. Upotpunjen njihovim zajedničkim fotografijama, ovaj će poklon zajamčeno biti pravo romantično božićno iznenađenje.

Kreativni kalendar za vašu voljenu osobu

Ženska ruka drži stolni kalendar na stolu. Prikazuje ženu koja pije cappuccino. S lijeve strane je šalica cappuccina. Na siječanjskoj stranici piše "Zato što praviš najbolji cappuccino na svijetu".
Naglasite male poruke pune ljubavi u svom kalendaru.
Kreirajte svoj stolni kalendar

Izradite svoj personalizirani stolni kalendar u CEWE Fotosvijet programu ili u programu za online uređivanje: nakon odabira željenog formata odlučite se za predložak kreativnog kalendara. Tako stranicama možete dodati tekst, pozadinu i clip art, npr. s porukom "Volim te jer kuhaš najbolju kavu na svijetu". Uostalom, upravo svakodnevne sitnice čine zajednički život ljepšim i posebnijim.

Boje i tonovi

Ženska ruka drži stolni kalendar na stolu. Prikazuje ženu i muškarca koji planinare. Na stranici za veljaču stoji: "Jer planinarenje s tobom je uvijek novo iskustvo".
Planinarenje, biciklističke ture, tenis – fotografije uobičajenih aktivnosti.

Upotrijebite pravokutni clip-art iz kategorije 'Clip arts' kao pozadinu fonta. Napravite novi tekstualni okvir na njemu i napišite svoje lijepe riječi. Naš savjet: koristite slične boje u različitim nijansama za pozadinu, tekstualni okvir i clip art-ovi. To izgledu kalendara daje smirenost i eleganciju te tako zrači skladom. Na vama je hoćete li ovu kreativnu ideju prikazati drugačije na svakoj stranici kalendara ili ćete se držati jedne sheme boja za cijeli foto kalendar.

Tople boje za trenutke od srca

Ženska ruka drži stolni kalendar na stolu. Prikazuje zaljubljeni par na brodu. Stranica kalendara za ožujak glasi: "Zato što si tako romantična."
U svom kalendaru posvetite cijelu mjesečnu stranicu posebnom trenutku.

Odaberite boje s fotografije: Evo kako to učiniti Naš profesionalni savjet: Za posebno dekorativan izgled koristite boje s fotografija za dizajn. Da biste to učinili, kliknite boju "Modified" na ploči Edit Clipart, "Select Color" u prozoru koji se pojavi, zatim "Select color from editor" i kliknite boju na svojoj fotografiji koju želite koristiti za clip art.

Riječi iz srca

Ženska ruka drži stolni kalendar na stolu. Prikazuje zaljubljeni par. Kalendar za prosinac kaže: "Zato što zaboravljamo na vrijeme dok pričamo."
Recite voljenoj osobi koliko vam znači vaša veza.

Pronalaženje pravih riječi za izražavanje ljubavi nije baš vaš talent? Ne brinite: nisu samo veličanstvene geste ono što donosi osmijeh na lice vaše voljene osobe. Zajednička sjećanja, hobiji ili navike često su oni koji vas najviše povezuju. Možda imaju posebnu riječ ili izraz koji im oboma grije srca. Možda simpatičan nadimak koji bi htjeli zabilježiti na stranici kalendara.