Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
dm-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Kutna garnitura sa stolom za blagovanje. Nekoliko fotografija u različitim okvirima visi uz policu na kojoj je biljka.

Kreativni savjeti

Kreativni Okviri | Dvostruki Okviri i Fotografije | CEWE

Što kažete na projekt recikliranja dekoracija? Stavite svoje uspomene u središte pozornosti s kombinacijom dvostrukih okvira i fotografijama!

Jedinstven, umjetnički i moderan: neobičan ovjes vizualno pojačava svaku sobu! Možete hrabro i razigrano kombinirati svoje omiljene fotografije, čak i kao kvadratna ili umjetnička fotografija. Najbolje od svega: S ovom vrstom zidnom dekoracijom ne morate odustati ni od jedne fotografije budući da je poanta ovog trenda raznolikost! Pravilo u ovom slučaju: miješanje što više materijala, veličina i motiva recikliranjem starih okvira!

Savršen spoj najljepših fotografija i različitih materijala

Kutna garnitura sa stolom za blagovanje. Nekoliko fotografija u različitim okvirima visi uz policu na kojoj je biljka.
Dobro napravljena kombinacija zlata, metala i drva

Bilo da se radi o pejzažu, obiteljskom portretu, umjetničkom djelu ili snimci s ljetovanja: sve svoje omiljene fotografije možete pronaći na ovom fotozidu. Prirodni materijali poput drva i zelenih biljaka, metalnih i zlatnih dodataka te visećih biljaka također pružaju moderan, skladan izgled.

Savjet: Odaberite fotografije u boji u rasponu od svijetlo tirkizne do tamne nafte i odaberite sunčane, komplementarne boje poput narančaste, zlatne ili oker. Ova kombinacija, osim što posebno upada u oči, uvijek će vas podsjećati na more, sunce i plažu.

Svjesno posložene fotografije

Dvije ruke vješaju fotografiju na zid. Možete vidjeti nekoliko fotografija poredanih već u kolaž.
Postavite jednu po jednu fotografiju na zid

Dvostruko uokvirivanje nekih fotografija može biti posebno privlačno, slobodno upotrijebite ovo neobično, ali spektakularno rješenje! Jednostavno uklonite ostakljenje na stražnjoj strani većeg okvira, a zatim umetnite manje baterije. Cjelokupni učinak bit će osobito ukusan i lijep ako formiraju male skupine na temelju motiva, boja ili čak sadržaja.

Savjet: Prije nego što počnete pričvršćivati čekićem i čavlima, rasporedite sve okvire i fotografije na pod kako biste eksperimentirali izgled koji vam se najviše sviđa.

Planirajte svoje grupe

Mnoge fotografija vise na zidu u različitim okvirima.
Rasporedite svoje slike na neobičan način: lijevo ili desno, gore ili dolje, ali ne uvijek na sredinu.

Posebno se isplati dizajnirati pojedinačne blokove dvostrukim rasporedom ako želite staviti veći kolaž na zid. Na prvi pogled rezultat se može činiti "neurednim", ali na drugi pogled se zasigurno može otkriti strukturirano i skladno jedinstvo.

Savjet: Još je uzbudljivije imati fotozid ako pojedinačne fotografije ne postavite točno u središte, već u jedan kut okvira.

Recikliranje: stari okviri u novoj ulozi

Dvije ruke drže okvir za fotografiju i poprskaju ga zlatnim sprejem. Dolje nastolu nalazi se još jedan okvir i razne fotografije.
Nabrijte stare okvire za fotografije zlatnim sprejom.

Većina nas ima kod kuće foto okvire koji nikada nisu korišteni ili koji sadrže zastarjele snimke ili možda ne odgovaraju novom namještaju. Pomoću zračnog kista lako ih možete pretvoriti u moderan ukrasni element u duhu recikliranja, što je danas toliko važno. Otpušite okvire sprejem zlatne boje koji pristaje gotovo svakom interijeru i pustite im da se dobro osuše. Možete odabrati boju među svojim omiljenim bojama, ali možete koristiti i shemu boja sobe kao osnovu!

Savjet: Za najbolje rezultate prefarbajte okvire od drva.

Želimo vam dobru zabavu za ovaj projekt recikliranja, napravljenje kolaža - dekoriranja!